Puolukka on rikas vitamiinien (C, B, E, K vitamiinit), mineraalien (natrium, kalium, fosfori, kalsium, magnesium, mangaani, rauta), kuidun, orgaanisten happojen, karotenoidien, flavonoidien, tanniinien ja pektiinien lähde. Puolukka ei menetä ominaisuuksiaan lämpökäsittelyn aikana, joten terveyshyötyjen vuoksi voit nauttia sen valmistuksia, jotka eivät ole yhtä happamia kuin tuoreet puolukat. Puolukka toimii erittäin hyvin virtsatieinfektioiden uusiutumisen ehkäisyssä. Se happamoittaa virtsaa, mikä johtaa bakteerien kuolemaan, jotka löytyvät rakosta. Lisäksi puolukan sisältämät hapot vähentävät bakteerien kiinnittymistä, minkä ansiosta ne erittyvät virtsaan. Puolukan sisältämät hapot ovat tehokkaita munuaiskivien ehkäisyssä ja hoidossa. Kuivattu puolukka estää myös ikenitaudin ja plakin muodostumisen. Puolukalla on voimakkaat antioksidanttiset ominaisuudet.
Menu-kortit ovat tärkeä elementti jokaisessa ravintolassa, kahvilassa tai ruokasalissa. Kiinnostava, houkutteleva ja hyvin tehty menu kannustaa varmasti asiakkaita hyödyntämään tarjontaa. Ehdotuksemme sisältää taitettuja, seisovia ja tasaisia menuja kaikissa ko'oissa ja muodoissa. Tarjoamme laajan valikoiman papereita eri viimeistely- ja hienostamisvaihtoehdoilla. Tulostamme myös pahville, muoville tai synteettiselle paperille, joka on kosteuden, rasvan ja mekaanisten vaurioiden kestävä.
Pöytätelineet ovat loistava lisä ravintolan menuun. Ne ovat universaaleja, silmiinpistäviä markkinointi- ja tiedotustyökaluja, joilla on laaja käyttöalue monilla eri toimialoilla. Vaikka niitä käytetään enimmäkseen baareissa tai ravintoloissa, jotta ne kiinnittävät asiakkaiden huomion ruokailun aikana, ne voivat olla hyödyllisiä myös kaupoissa, hotelleissa, palveluliikkeissä ja kokoustiloissa. Pöytämainonta on erittäin tehokas, edullinen ja helppo tapa kannustaa asiakkaita käyttämään lisäpalveluja, osallistumaan kilpailuihin tai kokeilemaan kumppanin tarjontaa.
Ihana ja terveellinen tomaattipate, joka on valmistettu kikherneistä, uunivihanneksista kuten porkkanoista, sipuleista ja selleristä, sekä kuivatuista tomaateista. Se on loistava lisä leivälle, voileiville tai paahtoleivälle. Sen koostumus on kevyt, se levittyy helposti, ja siinä on miellyttävä ja hieman mausteinen maku. Sisältää proteiinia, kuituja, vitamiineja ja mineraaleja. & NBSP; <strong> Koostumus: </strong> kypsennetyt kikherneet 34,8% (kikherneet, vesi), uunivihannekset 28% (porkkanat, sipulit, selleri), vesi, auringonkukkaöljy, kuivatut tomaatit 1,9%, omenaviinietikka, merisuola, valkosipuli, mausteet ja yrtit (voi sisältää pieniä määriä sinappia ja soijaa) & nbsp; <strong> ravintoarvot 100 g:ssä </strong> energiarvo 557 kJ / 133 kcal, rasvaa 8,4 g, josta tyydyttyneitä rasvahappoja 1,1 g, hiilihydraatteja 9,3 g, joista sokereita 2,4 g, kuitua 3,4 g, proteiinia 0,8 g & nbsp; <strong> Käyttö </strong> leivän levittämiseen,
Herkkä ja terveellinen tomaattipasta, joka on valmistettu kikherneistä, paahdetuista vihanneksista kuten porkkana, sipuli, selleri ja kuivatuista tomaateista. Sopii erinomaisesti leivän, voileipien tai paahtoleivän lisukkeeksi. Sen koostumus on kevyt, se levittyy helposti ja siinä on miellyttävä, hieman mausteinen maku. Sisältää proteiinia, kuitua, vitamiineja ja mineraaleja. <strong>Ainesosat:</strong> keitetyt kikherneet 34,8% (kikherneet, vesi), paahdetut vihannekset 28% (porkkana, sipuli, selleri), vesi, auringonkukkaöljy, kuivatut tomaatit 1,9%, omenaviinietikka, merisuola, valkosipuli, mausteet ja yrtit (voi sisältää pieniä määriä sinappia ja soijaa) <strong>Ravintoarvot 100g:ssa</strong>Energia-arvo 557kJ/133kcalRasva 8,4g josta tyydyttyneet rasvahapot 1,1gHiilihydraatit 9,3g josta sokerit 2,4gProteiini 3,4gKuitu 3,4gSuola 0,8g <strong>Käyttö</strong>Leivän, voileipien ja paahtoleivän levittämiseen. <strong>Huomautukset</strong>Avattu tuote säilytettävä jääkaapissa ja käytettävä 48 tunnin kuluessa.
Mustariisi, keittämisen jälkeen saa violetin sävyn, minkä vuoksi sitä kutsutaan myös violetiksi. Kuten ruskeariisi, se on kuorimaton, joten se on runsas kuitujen, vitamiinien, erityisesti E-vitamiinin, ja mineraalien, kuten raudan, sinkin ja kuparin, lähde. Mustariisi kypsyy pidempään kuin muut riisit, puoli tuntia tunnin verran, ja se on aina hieman rapeaa. Sitä käytetään usein terveellisten jälkiruokien valmistamiseen, esimerkiksi kookosmaidosta valmistettuun riisijälkiruokaan. Mustariisi on rikas antioksidanteista, jotka taistelevat vapaita radikaaleja vastaan, suojaten meitä siten tulehduksilta ja monilta sairauksilta sekä hidastaen solujen ikääntymistä.
<strong>Ainesosat:</strong> ruskeariisi
<strong>Ravintoarvot 100g:ssa</strong>
Energia-arvo 1498kJ/354kcal - 18% VRN*
Rasva 3,2g - 5%
josta tyydyttyneet rasvahapot 0,8g - 4%
Hiilihydraatit 72g - 28%
josta sokerit 0,7g <1%
Proteiini 7,7g - 15%
Kuitu 3,1g
Suola 0,03g <1%
*VRN - Viitearvo
<strong>Käyttö</strong>
Huuhtele riisi kylmällä vedellä.
Linssit, kuten kaikki palkokasvit, omaavat ainutlaatuisia terveyshyötyjä. Ne ovat hyvin imeytyvän proteiinin lähde. Linssiproteiini on soijaproteiinin jälkeen eniten imeytyvää kasvipohjaista proteiinia (85 prosenttia). Vihreät linssit sisältävät runsaasti kuitua. Kuitu ei ainoastaan auta säätelemään verensokeria, parantaa sydän- ja ruoansulatusjärjestelmää, vaan se myös edistää kolesterolitasojen laskua, poistaa myrkkyjä kehosta, suojaa paksusuolen syövältä ja myös tyypin 2 diabetekselta. Linssit sisältävät runsaasti rautaa, mikä on hyödyllistä ihmisille, jotka eivät syö lihaa. Yksi kuppi vihreitä linssejä sisältää 100 prosenttia suositellusta päivittäisestä rautamäärästä. Tämä mineraali näyttelee tärkeää roolia hemoglobiinin muodostumisessa veressä ja myoglobiinin muodostumisessa lihaksissa, mikä on vastuussa hapen kuljettamisesta soluihin. Se sisältää myös arvokkaita mangaani- ja foolihappoja.
Mustariisi, kypsennyksen jälkeen, saa violetin sävyn, minkä vuoksi sitä kutsutaan myös violetiksi. Aivan kuten ruskeaa riisiä ei tarjoilla, se on myös kuitupitoista, vitamiineja, erityisesti E-vitamiinia ja mineraaleja: rautaa, sinkkiä, kuparia. Mustariisi kypsyy pidempään kuin muut riisit, puoli tuntia tunnin verran, ja se on aina hieman rapeaa. Sitä käytetään usein terveellisten jälkiruokien valmistamiseen, esimerkiksi riisijälkiruokaan kookosmaidolla. Mustariisi on rikas antioksidanteista, jotka taistelevat vapaita radikaaleja vastaan, suojaten meitä siten tulehdustiloilta ja monilta sairauksilta sekä hidastaen solujen vanhenemista. <strong> Ravintoarvot 100 g:ssa </strong> energiarvo 1498KJ / 354Kcal - 18% RV * Rasva 3,2 g - 5%, josta tyydyttyneitä rasvahappoja 0,8 g - 4% Hiilihydraatit 72 g - 28%, josta sokereita 0,7 g & LT; 1% Proteiini 7,7 g - 15% Kuitu 3,1 g & LT; 1% * RV - Viitearvo
Ruskea riisi on täysjyväviljaa Oiza Sativa -kasvista, josta suosittu valkoinen riisi tulee. Ruskea riisi puhdistetaan, jolloin ulkoiset syömäkelvottomat kuoret poistuvat, mutta vaa'at, leseet ja alkio jäävät koskemattomiksi. Ruskean riisin maku on hienovaraisesti pähkinäinen, se on hieman kovempaa kuin valkoinen riisi, sitä keitetään pidempään, mutta se sisältää myös paljon enemmän terveellisiä ominaisuuksia kuin puhdistettu valkoinen riisi. Ruskeassa riisissä on enemmän vitamiineja ja mineraaleja, se sisältää kuitupitoisia leseitä, sillä on alhaisempi glykeeminen indeksi ja se jäätyy hitaammin. Siksi se on ihanteellinen ihmisille, jotka huolehtivat linjastaan. Se sisältää ensisijaisesti: fosforia, joka on tarpeen luiden ja hampaiden rakentamiseen, kaliumia, joka on vastuussa sydämen normaalista toiminnasta, magnesiumia, joka suojaa meitä stressiltä, rautaa, joka on välttämätöntä soluhengitykselle, ja kuparia, joka vaikuttaa esimerkiksi ihon ja hiusten kuntoon.
Auringonkukansiemenet tulivat Pohjois-Amerikasta Eurooppaan. Ne ovat runsas lähde tyydyttymättömille rasvahapoille, monille vitamiineille ja mineraaleille. Auringonkukkaöljy saadaan auringonkukansiemenistä - se on runsas linolihapon lähde. Niitä käytetään myös osana farmaseuttisia valmisteita - voiteita, saippuoita, ravintoaineita - ravinteiden, natriumin ja sinkin runsauden vuoksi. Ne näyttelevät tärkeää roolia immuunijärjestelmän vahvistamisessa ja suojaavat tulehduksilta. Niissä olevat vitamiinit ja mineraalit suojaavat sydänsairauksilta, parantavat aineenvaihduntaa, vahvistavat hermostoa, nuorentavat ihon ulkonäköä sekä vahvistavat hiuksia ja kynsiä. Tyydyttymättömien rasvahappojen, pääasiassa omega-6:n, lähteenä ne tukevat kehon solujen solukalvon rakennetta. Fytosterolien ansiosta ne vähentävät huonon kolesterolin tasoa veressä ja estävät siten ateroskleroottisten muutosten kehittymistä.